Techno Plast

Галерия на ТЕХНО-ПЛАСТ ООД
Техно-ПластТехно-ПластСертификат за принос към развитието на икономиката
Технологична линия за производство на полиетиленови контейнери.Технологична линия за производство на полиетиленови контейнери.Част от оборудването, изработено от Техно-Пласт.
Пречиствателна станция в процес на монтажСептичен контейнер от 2000 литра.Септичен контейнер от 3200 литра.
Полиетиленов контейнер 3200 литра.Полиетиленов контейнер 2300 литра.Производствена база Техно-Пласт.
Производство на контейнер чрез ротационно леене.Полиетиленов контейнер 700 литра.Полиетиленови контейнери с различно предназначение.
Матрици за изработка на полиетиленови контейнери.Полиетиленов контейнер 500 литра.Полиетиленов контейнер 500 литра и неговата матрица.
Етикетът на Техно-Пласт е гаранция за качество.Полиетиленови контейнери за химикали 700 литра.Полиетиленов контейнер за хранителни продукти 1500 литра.
Контейнерите могат да бъдат използвани за съхранение и транспорт на вино.Полиетиленови контейнери 200 литра.Полиетиленов контейнер 300 литра.
Полиетиленов контейнер 680 литра.Полиетиленов контейнер 1000 литра.Полиетиленов контейнер 1500 литра.
Полиетиленов контейнер за съхранение и транспорт с обем от 1500 литра.Полиетиленов контейнер 2500 литра.Полиетиленов контейнер 3000 литра.
Полиетиленов контейнер 3200 литра.Полиетиленови контейнери, различни по обем и предназначение.Полиетиленов контейнер за гориво 5200 литра.
Полиетиленов контейнер за нафта 4300 литра.Септични контейнери за пречиствателни станции.Септични контейнери, използвани при изграждането на пречиствателни станции.
Полиетиленови контейнери с различен обем, изработени от Техно-Пласт.Контейнери, изработени от Техно-Пласт с различен обем и предназначение.Полиетиленови резервоари, изработени от Техно-Пласт.
Матрици за производство на безшевни контейнери от полимери.Матрици за производство на полиетиленови безшевни контейнери от пластмаса.Кутия за семена и торове предназначени за сеялки.
Полиетиленов контейнер за нафта 4300 литра.Сертификат Златен ПечатПолиетиленов контейнер 1100 литра.
Различни продуктиФабрика